Ζαμπά – Κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Εκτός πλάνων του ΠΑΟΚ βρισκόταν ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος με τη συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έψαχναν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν και φαίνεται πως οι προσπάθειές τους έπιασαν τόπο.

Το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης Σεάρα δεν προχώρησε, καθώς ήθελε τον παίκτη μόνο ως ελεύθερο, αλλά προέκυψε κι άλλος μνηστήρας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Μπάτιν από τη Σαουδική Αραβία για την πώληση του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Ζαμπά είναι θετικός στην προοπτική αυτή, καθώς του προσφέρεται διετές συμβόλαιο με πλούσιες αποδοχές. Οι «ασπρόμαυροι» επιχειρούν να κλείσουν ένα ακόμη έξυπνο ντιλ, παίρνοντας κάποια χρήματα για τον Βραζιλιάνο, ενώ θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 40%.

Έτσι, όχι μόνο να γλιτώσουν από το βαρύ συμβόλαιο του Ζαμπά, αλλά θα μπουν και έσοδα στο ταμείο, ενώ θα αδειάσει και μια θέση ξένου στο ρόστερ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy