Ζήσης Βρύζας: Αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα της Ξάνθης

Η Ξάνθη θέλει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχει ήδη ανακοινώσει τον νέο της προπονητή και έχει προχωρήσει σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με τους Σάο Μπέντο, Στεπάνοβιτς, Μαλεζά, Πολέτο και Γκαργκαλατζίδη.

Οι αλλαγές δεν σταματάνε στο αγωνιστικό κομμάτι. Νέα εποχής έρχεται και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Xρήστος Πανόπουλος, αναμένεται αποχωρήσει από την ηγεσία της ομάδας πολλά χρόνια μετά.

Ζήσης Βρύζας: Ο ρόλος του στην Ξάνθη

Σύμφωνα με το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου, κάτι που είναι πολύ βασικό για τη συνέχεια. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται όσον αφορά την Ξανθη, μιλούν για οριστική απεμπλοκή του εδώ και 30 χρόνια διοικητικού ηγέτη, Χρήστου Πανόπουλου.

Μάλιστα τονίζεται ότι αρχίζει μία νέα εποχή, η οποία θα έχει επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα, που θα επιβλέπει όλο το εγχείρημα για τους Ακρίτες. Φυσικά δεν θα είναι μόνος του, αφού άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιωργος Γεωργιαδης, με τον οποίο έχει δουλέψει και στο παρελθόν.

Ωστόσο το ερώτημα που χρειάζεται απάντηση, είναι το τι θα γίνει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, που έχει κάνει τη δουλειά μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνει μέχρι νεοτέρας για να «τρέξει» το μαγαζί, δίχως όμως να συμμετέχει δραστικά στο κομμάτι των αποφάσεων, που θα αναλάβουν άλλοι.