Ζητούν να αφαιρεθεί το Όσκαρ από τον Κόμπι Μπράιαντ – Τον κατηγορούν ως βιαστή

Αυξάνεται ο αριθμός των υπογραφών που συγκεντρώνονται, προκειμένου να «χάσει» το Όσκαρ που πήρε ο Κόμπι Μπράιαντ, για ένα περιστατικό του 2003, όταν μία 19χρνη σερβιτόρα από το Κολοράντο τον είχε κατηγορήσει για βιασμό.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε το Όσκαρ για την καλύτερη κινούμενη ταινία μικρού μήκους «Dear Basketball» (αγαπημένο μου μπάσκετ). Στο διαδίκτυο άρχισε ένα κίνημα για την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, αναφορικά με την αφαίρεση του βραβείου από τον Μπράιαντ.

«Πάρτε το Όσκαρ από τον Κόμπι Μπράιαντ, γνωστό βιαστή», είναι ο τίτλος της πλατφόρμας, στην οποία περισσότεροι από 17.200 άνθρωποι έχουν ήδη ψηφίσει κατά του μύθου των Λος Άντζελες Λέικερς, κατηγορώντας τον ως «σεξουαλικό αρπακτικό».

Ο Μπράιαντ δεν καταδικάστηκε ποτέ για την κατηγορία του βιασμού και έκλεισε την αντιπαράθεση με μια διευθέτηση το 2014. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα 90 χρόνια της Ιστορίας της Ακαδημίας, ποτέ δεν έχει αφαιρεθεί βραβείο Όσκαρ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy