Ζίβκοβιτς: «Θα μπούμε μέσα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Μόνο τους τρεις βαθμούς έχει στο μυαλό του ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπως είπε ο Σέρβος σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την αγωνιστική απραξία λόγω του Πάσχα: «Αξιοποιήσαμε πολύ καλά αυτή τη διακοπή. Ξεκουραστήκαμε κάποιες μέρες, μετά προπονηθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε αφήσει ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τους βαθμούς κι αν είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για τα προηγούμενα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Το ματς αυτό θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δείξουμε πόσο προετοιμασμένοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε δυνατοί και να μπούμε μόνο για τη νίκη».

Για το ποια είναι η άποψή του για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα κι εμείς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να δείξουμε πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy