Friday, April 26g-point.gr

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε με ήττα και κακή εμφάνιση το Nations League

Μέσα σε ένα αποκρουστικό τοπίο, αφού το ΟΑΚΑ θύμιζε ματς κεκλεισμένων των θυρών στη Super League, το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη ηττήθηκε 1-0 από την Εσθονία, με το γκολ να σημειώνεται στο 44′ από αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου σε μία εντελώς λανθασμένη εκτίμηση της φάσης.

Η Ελλάδα ουσιαστικά χαράμισε το πρώτο ημίχρονο, αφού απείλησε μόνο με μακρινά σουτ (εκτός από μία ατομική ενέργεια του Μασούρα), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η πολύ μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 84(!), με ένα ψαλιδάκι του Καρέλη να εξουδετερώνεται από τον Εσθονό γκολκίπερ, Λέπμετς.

Έτσι, σε έναν όμιλο με Φινλανδία, Ουγγαρία και Εσθονία, η Ελλάδα κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να τερματίσει 3η με μόλις 9 βαθμούς και 4(!) γκολ στο ενεργητικό της…

Γκολ: 44’αυτ. Λαμπρόπουλος
Κίτρινες: 76’ Μπακασέτας, – Ντιμιτρίεφ
Δοκάρια: 63’: Φορτούνης
Διαιτητής: Αρανόβσκι (Ουκρανία)

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης (46΄Τοροσίδης), Παπασταθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης (71’ Μάνταλος), Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Λέπμετς, Μπαράνοφ, Βίμαν, Ταμ, Καμς, Καλάστε, Ντιμιτρίεφ, Λεπίστου (68΄Αντόνοβ), Ζένιοβ (81’ Πικ), Λουτς, Σάπινεν (86’ Ογιάμα).

 

G Point

Διάβασε  Στις 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Μεταφέρεται μια εβδομάδα η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος