Tuesday, April 30g-point.gr

Στη Μίντιλαντ για έξι μήνες υπέγραψε ο 37χρονος Βραζιλιάνος φορ Βάγκνερ Λοβ!

Η ομάδα της Δανίας στηρίζεται πολύ στο βραζιλιάνικο στοιχείο, αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά νεαρούς παίκτες. Αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και απέκτησε έως το καλοκαίρι τον Βάγκνερ Λοβ!

Τον διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος στις 11 Ιουνίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την ομάδα της Δανίας, θα κλείνει τα 38 του χρόνια! Ο Λοβ αναμφίβολα είναι στη δύση της καριέρας του. Μίας τεράστιας καριέρας με 25 συμμετοχές και 9 γκολ στην Εθνική Βραζιλίας.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μάλιστα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-11 για τους «32» του Europa League, Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Μπεσίκτας, Μονακό, Αλάνιασπορ, Σαντόνγκ, Παλμέιρας, ενώ από το 2020 βρισκόταν στην Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν και είχε 27 γκολ και 20 ασίστ σε 57 αγώνες.

Στη Δανία τονίζουν ότι ο Λοβ θα είναι μία εναλλακτική λύση στην επίθεση, αφού υπάρχει ο Μπρουμάδο που ανανέωσε έως το 2026 και ο Εβάντερ που τα Χριστούγεννα υπέγραψε ανανέωση έως το 2025. Ο πατέρας του Εβάντερ είναι και ατζέντης του Λοβ με ό,τι αυτό συνεπάγεται με την απόφαση της Μίντιλαντ να αποκτήσει παίκτη που βαδίζει τα 38… Λογικά, πάντως, θα δηλωθεί στη λίστα για το Conference League και θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

 

G Point

Διάβασε  Super League: Σε απολογία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Δεν κλήθηκε ο Αλμέιδα