Tuesday, April 30g-point.gr

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την εικόνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ … ήταν ο Λουτσέσκου

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν έληξε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, να υψώσει τα χέρια του και να εκδηλώνει τα έντονα συναισθήματά του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε ότι δεν ήθελε να χάσει με τίποτα από την «Ένωση» και για αυτό το λόγο μοίρασε «μπράβο» στους παίκτες του, εκθειάζοντας την ομαδικότητά τους.

«Έτσι σας θέλω σε κάθε παιχνίδι. Θέλω ν είμαστε ομάδα, από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα. Να λειτουργούμε με ομαδικότητα για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

Στο αγωνιστικό, χθες οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία με τη Λαμία. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί απέναντι στην ΑΕΚ έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική, κυκλοφορία της μπάλας και στην ανασταλτική λειτουργία.

Ο Ολιβέιρα αρχίζει να συμμετέχει σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Μιτρίτσα έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων που είχε στον αριστερό προσαγωγό και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο «Αθανάσιος Διάκος».

G Point

Διάβασε  Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»