Αίσιο τέλος…με τα εισιτήρια των ΠΑΟΚτσήδων!

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει το σοβαρό ζήτημα που πήγε να δημιουργηθεί με τα εισιτήρια που είχαν αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στη Βουδαπέστη, και τα οποία ανέγραφαν διαφορετικά ονόματα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος με την κατάσταση και με το ενδεχόμενο ΠΑΟΚτσήδες να μείνουν έξω από το γήπεδο λόγω ταυτοποίησης.Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν έντονα εκνευρισμένος γιατί οπαδοί της ομάδας έχουν μείνει εκτός γηπέδου, και είχε σχετική συζήτηση με τους Γακγκάτση και Γκοντσάρεβα.

Έτσι, με παρέμβαση των ανθρώπων της ΠΑΕ και σε συνεννόηση με τους επιτελείς της Βίντι βρέθηκε λύση στο θέμα, καθώς οι οπαδοί του Δικεφάλου θα δίνουν νέα ονόματα και θα τους αλλάζουν τα εισιτήρια που έχουν στα χέρια τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα στην είσοδο με την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, κατά την είσοδο από τα τουρνικέ στο γήπεδο της Φερεντσβάρος, η ΟΥΕΦΑ και η Βίντι ενέκρινε και επέτρεψε το μεσημέρι να γίνει η αλλαγή στα στοιχεία των εισιτηρίων.

Ετσι, από τις 4 και μετά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν εισιτήρια σε άλλο όνομα κλήθηκαν στο γήπεδο για να αλλάξουν τα στοιχεία και ξεπεράστηκε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Πάντως, υπάρχουν στην ουγγρική πρωτεύουσα αρκετοί Ελληνες που έχουν έρθει χωρίς να έχουν εισιτήριο και σ’ αυτούς δεν επιτράπηκε καν η πρόσβαση κοντά στην Groupama Arena.

Οι περισσότεροι ΠΑΟκτσήδες έχουν μπει στις κερκίδες και ήδη έχουν αρχίσει να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy