Ανακοινώνει μεταγραφική βόμβα ο Σαββίδης μετά τη φιέστα του πρωταθλητή!

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ,  είχε ένα μεγάλο όνειρο. Να κάνει ξανά τους «ασπρόμαυρους» την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και να φέρει το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ ο «δικέφαλος» του Βορά είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί και τονίζει στους συνεργάτες του πως είναι ακόμα στην αρχή.

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει σε μια μεταγραφική βόμβα. Αυτή θα είναι κάτι σαν δώρο προς τον κόσμο της ομάδας για την επιστροφή στην κορυφή.

Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια Σαββίδη έχει ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι το μεγάλο μπαμ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σέρτζιο Ολιβέιρα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες στην ομάδα. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του δεν είναι μικρή. Συγκεκριμένα αυτή αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ένα τέτοιο πόσο είναι απαγορευτικό για κάθε Ελληνική ομάδα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στον «δικέφαλο» έχουν παρατήσει την περίπτωση του. Αντίθετα έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά της Πόρτο προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να αγοράσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια στάση θα κρατήσει η Πόρτο. Οι «δράκοι» είναι σκληροί διαπραγματευτές και δεν συνηθίζουν να δίνουν τα «ΟΚ» για μεταγραφές χαμηλού κόστους.