Ο ΠΑΟΚ κατακτά το φετινό πρωτάθλημα και σπρώχνει πολλά ζευγάρια προς τον έγγαμο βίο!

Ο ΠΑΟΚ μετράει μέρες για την επιστροφή του στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο «δικέφαλος» του Βορά θα «σφραγίσει» το φετινό πρωτάθλημα με νίκη του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα στείλει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα ουράνια. Ωστόσο κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να τηρήσουν και τις υποσχέσεις που είχαν δώσει.

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Βαγγέλης Βασιλειάδης. Ο φίλος των «ασπρόμαυρων» είχε δώσει μια υπόσχεση στην μητέρα του για το πότε θα παντρευτεί. Το 1999 είχε δεσμευτεί να ενώσει τη ζωή του με την αγαπημένη του, μόνο αν δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Αν και περίμενε πολλά χρόνια, ο Βαγγέλης έκανε πράξη την υπόσχεση του λίγο πριν το παιχνίδι με τον Λαβεδειακό. Πήρε την αγαπημένη του και φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ παντρεύτηκε την σύντροφο του στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.

Λίγο αργότερα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media και ενημέρωσε τους φίλους του για το γεγονός.

 

«Από το μακρινό 1999 έχω τάξει στην μάνα μου ότι θα παντρευτώ, όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Την Κυριακή πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και εμείς οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσήδες τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε. Just maried λοιπόν. Εμείς μαζί για μια ζωή», ήταν τα λόγια του.