Αντιμέτωπος με το Financial Fair Play αν δεν «πουλήσει» παίκτη…o ΠΑΟΚ!

Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά εν όψει μεταγραφικής περιόδου αφού ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση του ρόστερ του μέχρι και τέλος Ιανουαρίου 2020 ώστε να μην βρεθεί αντιμέτωπος με το Financial Fair Play.

Το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η περιστολή του μπάτζετ και του ρόστερ, με τα απαιτούμενα «κοψίματα» και διακοπές συμβολαίων των πλεοναζόντων (βάσει χρόνου συμμετοχής και ρόλου) ποδοσφαιριστών. mario-branko-paok-2-9086456

Ήδη μετά τον αγώνα με την Ξάνθη ο τεχνικός διευθυντής του δικέφαλου Μάριο Μπράνκο είχε επιβεβαιώσει το παραπάνω πως δηλαδή στην ομάδα πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Έτσι όπως έχουν τα μέχρι τώρα δεδομένα ο ΠΑΟΚ για να μην έρθει αντιμέτωπος την 1η Φεβρουαρίου με το Financial Fair Play θα πρέπει να πουλήσει τουλάχιστον έναν παίκτη. όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν περισσότερες πιθανότητες έχει φυσικά ο Γιαννούλης, για τον οποίο υπάρχει άλλωστε και το μεγαλύτερο και εκπεφρασμένο ενδιαφέρον.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy