Αντώνης Γαϊτανίδης: Η έκπληξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÓÔÇÍ ÏËËÁÍÄÉÁ / ÍÏÑÔÆÅËÁÍÔ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)

Ο 19χρονος επιθετικός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος Γαϊτανίδης απέδειξε στην προετοιμασία και στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος του Βορρά ότι αξίζει να του δοθούν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Ο 19χρονος φορ πραγματοποιεί μία εξαιρετική προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, εντυπωσιάζοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Η προσπάθειά του και η αφοσίωσή του στις προπονήσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν σε όλα τα φιλικά, και τον υπολογίζει κανονικά για το ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τον 19χρονο φορ, που δείχνει σε κάθε παιχνίδι το ποδοσφαιρικό του θράσος, έχει πετύχει ήδη τρία τέρματα (κόντρα σε Νόρτζελαντ, Κλουζ, Άντερλεχτ), και φαίνεται πως έχει «κουμπώσει» άψογα στον σχηματισμό που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός (4-4-2).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy