Αντριέλσον: Ψάχτηκε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν υπήρχε χρόνος

Ο «Δικέφαλος του Βορά» κάνει μεγάλο αγώνα για να διατηρηθεί στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ποιοτικής ενίσχυσης. Μια από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή είναι στο κέντρο της άμυνας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να παίξει άμεσα και παράλληλα να αποτελέσει λύση για το μέλλον. Οι «ασπρόμαυροι» εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις και φέρονται να ξεχώρισαν αυτή του Αντριέλσον. Πρόκειται για ένα 22χρονο στόπερ από τη Βραζιλία που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία

. adrielson

Το παραπάνω όνομα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη της Μετροσπορτ. «Ένα από τα ονόματα που εξετάστηκαν είναι του 21χρονου Βραζιλιάνου, Αντριέλσον, ο οποίος ανήκει στην Σπορτ Ρεσίφε. Η μοναδική φορά που άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη ήταν την σεζόν 2017-18 που δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην Παλμέιρας, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Βραζιλίας U17.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση, καθώς ο χρόνος για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου πιέζει ασφυκτικά και όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα προλάβουν να «τρέξουν» κάποια από τις περιπτώσεις που έχουν στην ατζέντα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy