Απόστολος Διαμαντής: Εντυπωσιάζει με τον Βόλο ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει κάνει άλματα προόδου στις ακαδημίες του. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κ19 του «δικεφάλου του Βορά» έχει κερδίσει συνεχόμενα πρωταθλήματα. Πολλά παιδιά που αγωνίζονται στους «ασπρόμαυρους» είναι η ραχοκοκαλιά των μικρών εθνικών ομάδων. Κατά καιρούς έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τις ευκαιρίες που δεν έχουν πάρει αυτά τα παιδιά.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση για αυτά τα παιδιά ήταν να δοθούν δανεικοί σε κάποια ομάδα προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και χρήσιμες εμπειρίες. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Απόστολος Διαμαντής. Πρόκειται για ένα δυνατό στόπερ με τρομερά σωματικά προσόντα. Το καλοκαίρι ο Βόλος δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό του.

Μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, ο Διαμαντής άρχισε να αγωνίζεται όλο και περισσότερο. Πλέον είναι βασικό στέλεχος του Βόλου και έχει ήδη αρχίσει να αφήνει το στίγμα του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρισκόταν στην ενδεκάδα σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Αυτός που άφησε στο μηδέν Ιντέγε, Μάνο και Ελ Αραμπί.

Είναι ο παίκτης που ο Γιάννης Γκούμας εμπιστεύεται και ως 6άρι στην Εθνική Ελπίδων. Εκείνος που ο ΠΑΟΚ οραματίζεται να «χτίσει» την άμυνα στο μέλλον πάνω του. Ο Απόστολος Διαμαντής με 50% κερδισμένες μονομαχίες και 7 επεμβάσεις ήταν η «σταθερά» του Βόλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy