ΑΣ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετούν τον Σταύρο Σαράφη

Ο Σταύρος Σαράφης έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης και η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέφρασαν με ανακοινώσεις τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό ενός εμβληματικού παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο μεγάλος Σταύρος Σαράφης, ο Καίσαρας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη και βαρύ πένθος σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί, στα 72 του χρόνια.

Ο Καίσαρας του ΠΑΟΚ, άφησε πίσω του, ως παρακαταθήκη μία σπουδαία καριέρα, με υπερήφανη και ουσιαστική συμμετοχή σε χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, με 45 και πλέον χρόνια προσφοράς μέσα στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Καίσαρα…».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Σταύρου Σαράφη, θρηνώντας για την απώλεια του δικού του «Καίσαρα».

Ο «Καίσαρας» των ελληνικών γηπέδων, έπαιξε σε όλη την καριέρα του με την ασπρόμαυρη φανέλα, με την οποία κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, πετυχαίνοντας αμέτρητα σημαντικά τέρματα.

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου μας».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy