Ατλέτικο, Τσέλσι και Βαγιαδολίδ…τσέκαραν τον Κωνσταντέλια

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του 17χρονου μεσοεπιθετικού, Διονύσης Γιαννόπουλος, ενδιαφέρον για τον πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή είχαν εκδηλώσει αρκετές ομάδες, όμως οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πείσουν την οικογένειά του και να τελικά να μείνει στην Τούμπα.

«Το Νοέμβριο του 2017 είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Τον είχαν δει σε τουρνουά στα οποία πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Κωνσταντέλιας διέπρεπε. Οι επαφές είχαν γίνει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσω πως η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν βιάζεται, δεν πιέζει καταστάσεις», ανέφερε στο Radio Primo ο εκπρόσωπος του Κωνσταντέλια και πρόσθεσε:

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε. Η Τσέλσι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βαγιαδολίδ ήταν η τελευταία πρόταση ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ήδη απόφαση να τον κρατήσει και να τον αξιοποιήσει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy