Χατζηισαΐας: «Διψάω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την φετινή πορεία του Ατρομήτου, τον ΠΑΟΚ και την μάχη του τίτλου στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και την μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν του αρέσει να ζει στην Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα: «Όποτε έχουμε ρεπό ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, θέλω να βλέπω την οικογένειά μου. Και στις δυο πόλεις περνάω ωραία όμως, μου αρέσει πιο πολύ όταν είμαι εδώ είναι η αλήθεια».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή που μας πέρασε: «Το συζητούσαμε όταν πηγαίναμε στο λεωφορείο, ότι θα το κάναμε ξανά. Το ξέραμε ότι μπορούσαμε. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και το πήραμε».

Για την πορεία του Ατρομήτου φέτος στη Σούπερ Λιγκ: «Πάμε σιγά σιγά, κι όπου βγει. Όλοι μας λένε ότι είμαστε η νέα Λέστερ, αλλά δεν ξεσηκωνόμαστε. Έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω, το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη».

Για τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου: «Διψάμε για το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να παίξουμε και σε μεγαλύτερες ομάδες, εκεί που ανήκουμε ο καθένας, κάποιοι θέλουν να φύγουν και στο εξωτερικό. Ο Ατρόμητος είναι μικρομεσαία ομάδα αλλά θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Κάναντι, το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει φιλοδοξίες. Στην Ελλάδα μπορεί να λέμε πως είναι χαμηλό το επίπεδο, αλλά προσπαθεί να δείξει ότι δεν ισχύει αυτό».

Για την προσωπική του πορεία με την φανέλα του Ατρομήτου: «Ποτέ δεν μου φτάνει αυτό που κάνω. Πάντα λέω ότι θέλω το κάτι παραπάνω. Θέλω να δείχνω σε κάθε παιχνίδι πως είμαι καλός. Θέλουμε να είμαστε σωστοί εμείς, θέλουμε να δείχνουμε ότι θέλουμε να παίξουμε και στις ομάδες μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Το ότι έχει πάρει όλα τα παιχνίδια δείχνει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έχει δρόμο ακόμη. Εγώ έχω συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψω στην ομάδα κάποια στιγμή σίγουρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy