Χυδαιότητα οπαδού για το νεκρό γιο ποδοσφαιριστή

Ξεπέρασε κάθε όριο ο οπαδός της Γουέστ Χαμ με τον οποίο συνεπλάκη ο Τζέικ Λίβερμορ της Γουέστ Μπρομ στον αγώνα της Premier League το βράδυ της Τρίτης.

Ο 28χρονος Άγγλος κινήθηκε επιθετικά προς την κερκίδα όταν αντικαταστάθηκε στο β΄ ημίχρονο, αλλά τον συγκράτησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Αργότερα από τη Γουέστ Μπρομ έγινε γνωστό ότι ο Λίβερμορ «ξέφυγε» και επιτέθηκε εναντίον συγκεκριμένου οπαδού ο οποίος σχολίασε τον νεογέννητο γιο που έχασε το 2014.

«O Τζέικ δέχθηκε πολλές αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων στις οποίες αντέδρασε με ψυχραιμία. Αναγνωρίζει όμως ότι κινήθηκε επιθετικά εναντίον ενός θεατή που επέλεξε να σχολιάσει το θάνατο του γιου του.

Ο σύλλογός μας θεωρεί ότι η πλειοψηφία των ορθώς σκεπτόμενων φιλάθλων κατανοούν την αντίδρασή του, που άλλωστε δεν έφτασε στο σημείο της σωματικής συμπλοκής» αναφέρει η ανακοίνωση της Γουέστ Μπρομ, που ηττήθηκε 2-1 στο Λονδίνο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy