Δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση για το νέο συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού, ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συζητήσεις και για την ενίσχυση της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, σε αυτό έρχεται να προστεθεί η «ζεστή» αναζήτηση του 50χρονου προπονητή και της οικογένειάς του για νέο μεγαλύτερο σπίτι και φαίνεται πως καταλήγουν για ένα διαμέρισμα στην περιοχή κοντά στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ο συγκεκριμένος χώρος άρεσε πολύ στον κ. Λουτσέσκου και δείχνει πως σύντομα θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Ρουμάνου κόουτς λήγει το 2020, όμως θα κληθεί να υπογράψει νέο με μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερες για τον ίδιο ετήσιες απολαβές.

Το στοίχημα του Champions League αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο, ενώ φέτος έχει τη δυνατότητα να γίνει ο πρώτος προπονητής με σύλλογο της Θεσσαλονίκης που κατακτάει το νταμπλ.