Δεν μπορεί να πληρώσει τον Πρίγιοβιτς…η Μπορντό!

Παρά τα δημοσιεύματα από Σερβία και Πολωνία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Μπορντό, που δεν καίγεται για την απόκτηση σέντερ-φορ.

Από δύσκολη έως αδύνατη είναι η περίπτωση απόκτησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Μπορντό, παρά τα δημοσιεύματα από Πολωνία και Σερβία που έκαναν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον τον Γιρονδίνων για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Sud Ouest το μεταγραφικό μπάτζετ για τα χειμερινά ψώνια που δόθηκε από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες είναι κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ. Εκεί θα πάνε τα περισσότερα χρήματα και σε περίπτωση που περισσέψουν λεφτά, τότε η Μπορντό θα τα διαθέσει για ένα στράικερ κι έναν ακραίο αμυντικό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, η Μπορντό δεν γίνεται να χτυπήσει με αξιώσεις την πόρτα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επαναλάβει ότι δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει για τίποτα λιγότερα από τα χρήματα της ρήτρας του Σέρβου σέντερ-φορ, που φαίνεται ότι δεν μπορεί να καλύψει ο γαλλικός σύλλογος.