Tuesday, April 23g-point.gr

«Δεν θα είμαστε εμείς οι μαλάκες για να”….: Νέο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου

Επιπλέον, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως αν ισχύει ότι το ΟΑΚΑ δόθηκε στην ΑΕΚ για 230.000 ευρώ τότε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πάψει να σέβεται την δική της σύμβαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24Radio 103,3:

«Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του πρωθυπουργού, μου ζητήθηκε να μη γίνει σήμερα το ραντεβού, αλλά τις επόμενες ημέρες. Αν όχι αύριο, τότε μεθαύριο”, αναφέρει στην αρχή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το θέμα του “Athens Alive».

«Η διαδικασία του Athens Alive είναι κάτι που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, όλο αυτό το κάναμε κάτω από άκρα μυστικότητα. Δεν θέλαμε να βγούμε στον αέρα. Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν η “LIVE SPORT”, όλοι ξέρουμε την ιδιοκτησία της. Ξεκινήσαμε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας έδωσε μια ομάδα εργασίας για να αρχίσουμε. Είδαμε ότι δεν μπορούσε να πάει ο συντελεστής δόμησης στο 0.8, που ήταν απαραίτητο για να προχωρήσει. Περιμένουμε να ακούσουμε την απάντηση της πολιτείας».

«Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν πιέσεις κάτω από καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ υποχρεώθηκε να υπογράψει μια σύμβαση διετούς διάρκειας με την ΑΕΚ. Ο κόσμος ξέρει για τη “LIVE SPORT”, έχει κρίση και καταλαβαίνει. Όποιοι θέλουν, θα μπορέσουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

«Διεωρώμαι εγώ: όταν υπάρχει διαβούλευση και συζητήσεις για να δοθεί ένα ακίνητο του ελληνικού δημοσίου, πως πηγαίνει και υπογράφεται μια τέτοια σύμβαση. Δεν φτάνει τα χρέη που γλίτωσε όταν έπεσε στη Γ’ Εθνική; Πρέπει να υποθηκεύσουμε το μέλλον ενός ακινήτου; Παλιά όλα τα έπαιρνε ο Ολυμπιακός, τώρα δηλαδή θα τα παίρνει η ΑΕΚ;».

Διάβασε  Λουτσέσκου: «Ήταν ντροπιαστική η διαιτησία, ήθελε να βοηθήσει μία ομάδα»

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πληρώνει 660.000 ευρώ για τα λειτουργικά του κλειστού, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει 273.000 ευρώ για τα λειτουργικά για το ανοιχτό. Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνεται να έχει χρέη και ζημιές το ΟΑΚΑ. Αρκετά δόθηκαν στην ΑΕΚ ως δώρο! Δεν γίνεται υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας να δίνονται τέτοιες συμβάσεις»!

«Τι να πω εγώ στους επενδυτές από το εξωτερικό; Ότι το ΟΑΚΑ δόθηκε στην ΑΕΚ έναντι 230.000 ευρώ;».

«Ξαναλέω ότι για το κλειστό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πληρώνει 660.000 ευρώ συν κάποια έξτρα λειτουργικά. Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει 273.000 ευρώ»!

«Το ξέρετε ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για το ποδηλατοδρόμιο; Καταγγέλλω ότι υπάρχουν ολόιδιες σελίδες για το ποδηλατοδρόμιο, με αυτές που έχουμε εμείς για το Athens Alive. Είναι εξόφθαλμα όλα αυτά. Είμαι εδώ για να κάνω μια επένδυση μαζί με τους συνεταίρους μου πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Πίσω από την πλάτη μας και κάτω από το τραπέζι λοιπόν, γίνονται συμφωνίες που υποθηκεύουν το μέλλον του ελληνικού δημοσίου. Ελπίζω ότι το σύνολο των Μέσων θα το ψάξουν. Τόσο πολιτικά για τα κέρδη του δημοσίου, όσο και αθλητικά για όσα γίνονται με το Υφυπουργείο Αθλητισμού».

«Μέχρι σήμερα, με την πάρα πολύ καλή διάθεση του πρωθυπουργού, όλα έχουν γίνει σωστά. Όλα όσα έχουν γίνει πάνω στο τραπέζι είναι σωστά. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά γίνονται εν αγνοία του. Θα πρέπει όλα να βγουν στον αέρα και να τα μάθουμε όλοι και να δούμε αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολέμιοι του πρότζεκτ. Καταλαβαίνουμε όλοι ποιοι έχουν οφέλη να υπογραφεί μια σύμβαση πριν από τη συμφωνία με το κονσόρτσιουμ».

Διάβασε  Συλλήψεις χούλιγκαν για τη δολοφονία στου Ρέντη – Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

«Αυτό που θα ξαναπώ είναι ότι υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας, άνθρωποι υποχρεώθηκαν να βάλουν την υπογραφή τους. Δεν θα χαρακτηρίσω τι είναι όλο αυτό…».

«Θα πάω στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό με τη διάθεση ότι αυτή η επένδυση είναι καλή για τον τόπο. Ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να προχωρήσει. Είναι για το καλό όλων αυτό. Είναι μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρωτοβουλία για το κομμάτι της ανάπτυξης, που τόσο κυνηγάει η χώρα».

«Αν στη “Διαύγεια” βγει ότι η σύμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ είναι στις 273.000 ευρώ, σας λέω ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πάψει να σέβεται τη δική της σύμβαση με το ΟΑΚΑ. Δεν θα είμαστε εμείς οι μαλάκες της ιστορίας»!

«Αφού της χαρίστηκαν όλα τα χρέη όταν έπεσε στη Γ’ Εθνική, όταν βγήκε ένα κονδύλι για 20.000.000 ευρώ για το γήπεδό της, ψάχνει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Δεν γίνεται μια μεγάλη ομάδα, που πήρε το πρωτάθλημα, να προσπαθεί να βάλει εμπόδια για το ΟΑΚΑ. Για να γλιτώσει μερικές χιλιάδες ευρώ…».

«Μακάρι όλα αυτά να μην είναι αλήθεια και να μην έχει υπογραφεί καμία σύμβαση. Θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη αν δεν είναι έτσι. Οι πληροφορίες που έχω από πολλές πλευρές είναι ότι η σύμβαση υπογράφηκε»!

G Point