Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η συμβουλή από τον αείμνηστο Παύλο

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ πήρε το μικρόφωνο και είπε στον κόσμο: “Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις 3 ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας αλλά και σε καθένα από εσάς ξεχωριστά που έχετε έρθει για να τιμήσετε τον πατέρα μου.

Είμαι βέβαιο ότι βλέποντας από ψηλά να είναι εδώ ο ερασιτέχνης, η ομάδα μπάσκετ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον να μπορεί να δει τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό“.

Λίγο μετά o Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην Cosmote TV: “Από την πρώτη ημέρα που έφυγε ο πατέρας μου δεν υπάρχει ημέρα που να μην είνα δύσκολη. Τώρα Παναθηναϊκά, τιμούμε τον άνθρωπο Παύλο Γιαννακόπουλο, τιμούμε τον άνθρωπο που βοήθησε για να έρθουν αυτές οι τεράστιες επιτυχίες για να γιγαντωθεί ο σύλλογος και να είμαστε αν όχι η μεγαλύτερη, τότε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν υπάρχουν νικητές και δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μία φορά τις 3 ομάδες που βρίσκονται εδώ μαζί μας απόψε.”

Για αυτά που θα έλεγε ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος αν μπορούσε να μιλήσει απόψε: “Πιστέυω πως ο πατέρας μου ως ένας άνθρωπος που εργαζόταν πάντα θα έλεγε πως υπάρχει και το αύριο. Συνεχίστε και προσπαθήστε να πετύχετε ό,τι καλύτερ μπορείτε για την ομάδα.”

Για τη συμβουλή που κρατάει από τον πατέρα του για πάντα: “Θα σας πω κάτι που ίσως τόσα χρόνια δεν ήταν τόσο έντονα στο μυαλό μου. Αυτό είναι πως ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Η αντιπαλότητα κρατάει 40 λεπτά εντός των γραμμών. Στο ποδόσφαιρο 90 κτλ. Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάμε το καλό του αθλήματος και να είμαστε φίλοι. Αν έγραφα μία λέξη για τον πατέρα μου θα ήταν: Αγάπη προς όλους”