Δημήτρης Γιαννούλης: Η Νάπολι χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ

Έχουμε μπει στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Οι ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν κάνουν άλλη μια προσπάθεια για να αποκτήσουν τους στόχους τους. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει δει το όνομα του σε πολλά δημοσιεύματα είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν μια μεγάλη ομάδα να έρχεται στην Ελλάδα για να πάρει τον παίκτη. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Μόνο η Ρεν είχε ενοχλήσει τον παίκτη, αλλά δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ομάδα από την Ιταλία που παρακολουθεί τον Γιαννούλη.

Πρόσφατα ένας μάνατζερ χτύπησε την πόρτα του Γιαννούλη για λογαριασμό της Νάπολι. Ωστόσο σύμφωνα με το Sportime το τάιμινγκ γέννησε πολλές απορίες. » Μία κρούση από τη Νάπολι για τον Δημήτρη Γιαννούλη δέχτηκε πρόσφατα ο ΠΑΟΚ, την οποία φαίνεται ότι εξετάζει με πάρα πολύ προσοχή.Αυτό έγινε εν μέσω της «παγωμάρας» που υπάρχει στο σίριαλ του Κωνσταντίνου Τσιμίκα και της μετακίνησης του ή όχι στη Serie A.

Προφανώς οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», είναι άκρως επιφυλακτικοί, αφού όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», φοβούνται για μανατζερικά παιχνιδάκια. Ο λόγος; Ο ιταλικός δίαυλος δίαυλος που ενορχήστρωσε το θέμα «Τσίμι» στους «παρτενοπέι», εμφανίστηκε να ρωτάει τον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη».