Δημοσίευμα από Σερβία…θολώνει το μέλλον του Πρίγιοβιτς!

Μπορεί ο Γιώργος Σαββίδης να ξεκαθάρισε ότι ο Πρίγιοβιτς δεν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι συμπατριώτες του Σέρβου σεντερ φορ με δημοσιεύματά τους ανάβουν φωτιές.

Έτσι, σήμερα ήταν η σειρά της «telegraf» να επικαλεστεί δικές της πληροφορίες σχετικά με το μεταγραφικό σήριαλ επισημαίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ δε θέλει να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ και καλύτερο επιθετικό της ομάδας, αλλά η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς, δένει τα χέρια του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Επιπλέον, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον «πόλεμο» που ξέσπασε στο διαδίκτυο ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Αλ Ιτιχάντ, με αφορμή τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής και η οποία συγκέντρωσε σχεδόν 10.000 σχόλια.

Καταληκτικά, οι Σέρβοι καταλήγουν λέγοντας πως ο συμπατριώτης τους επιθετικός θα ήθελε μια μεταγραφή που θα του δώσει ένα συμβόλαιο με πολλά μηδενικά, χωρίς το τελευταίο να είναι κοντά στην πραγματικότητα, καθώς ο Πρίγιοβιτς έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας πως αυτό το διάστημα δεν επιθυμεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ.Το δημοσίευμα:

Το δημοσίευμα των Σέρβων