«Εγώ αποκλείω ότι πάμε για τίτλο, όχι όμως και οι…»: Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Σπανός

 

«Η ομάδα μου παλεύει με σφεντόνες, ενώ οι άλλοι τρεις με πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε μεταξύ άλλων στην αθλητική εφημερίδα «Φως» ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, της φετινής ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Σπανός.

Κι επειδή το αφεντικό της περιστεριώτικης ΠΑΕ όταν μιλάει δίνει «τρελές» ατάκες στους δημοσιογράφους, είπε ακόμα μια που ήδη συζητιέται στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Συγκεκριμένα ο Γ. Σπανός ρωτήθηκε αν τελικά η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο και η απάντησή του ήταν απολαυστική: «Εγώ το αποκλείω, οι παίκτες μου όχι! Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, επειδή είμαι στην Ελλάδα, και ξέρω τι γίνεται. Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογία μετά από 16 αγωνιστικές, μόλις δύο πόντους από την κορυφή και δείχνει κάτι από την περσινή… Λέστερ στην Αγγλία!

Στην ερώτηση «πότε θα μπορεί να πει ότι ο Ατρόμητος πάει για τον τίτλο» ο Γ. Σπανός απάντησε: «Αν νικήσουμε στο Περιστέρι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τότε θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους στο Περιστέρι, έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή». Όσο για το φαβορί του πρωταθλήματος, απάντησε! «Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί γιατί έχει το DNA του πρωταθλητή, ξέρει τον πρωταθλητισμό, το έχει κάνει και ξανακάνει, έχει την τεχνογνωσία».