«Φεύγουν» τα εισιτήρια για τη γιορτή του Μπάνε – Ετοιμάζονται ειδικές φανέλες και αναμνηστικά

Τα εισιτήρια βρίσκονται στον αέρα από τις 16 Μαρτίου, και ήδη πολλοί είναι οι φίλοι του Δικεφάλου που έχουν φροντίσει να κλείσουν θέση στο PAOK Sports Arena για την σπουδαία βραδιά με την απόσυρση της φανέλας με το «7», που φορούσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο την 1η Απριλίου και το κλίμα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά, με τον Μπάνε να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου, που βλέπει το νούμερο του να μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας και το οποίο θα είναι πλέον ανέγγιχτο!

Αρκετές θα είναι και οι εκπλήξεις πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ενώ θα τεθούν σύντομα στην κυκλοφορία ξεχωριστές φανέλες με κεντρική φιγούρα τον Μπάνε και πολλά ακόμα αναμνηστικά προϊόντα. Συλλεκτικής αξίας είναι και τα εισιτήρια του αγώνα, καθώς φέρουν πάνω το ειδικό λογότυπο με το όνομα του Πρέλεβιτς με ένα χρυσό «7».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται λεπτομέρειες από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την εκδήλωση της 1ης Απριλίου, με τον κόσμο να εκφράζει την ανυπομονησία του για εκείνη την ημέρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy