Γιατί σοκαρίστηκαν με Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κυριολεκτικά κάνει το σταυρό του μετά από κάθε προπόνηση ή αγώνα καθώς δεν ξέρει εάν κάποιος παίκτης θα βγάλει ένα τραυματισμό.

Το τελευταίο κρούσμα που εμφανίστηκε ήταν εκείνο του Κάλεντ Νάρεϊ. Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.Η διάγνωση έδειξε θλάση στον προσαγωγό και το διάστημα απουσίας του εκτιμάται στις τρεις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει μετά το Μουντιάλ σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους ήρθαν τα μαντάτα. Ο Νάρεϊ δεν είχε ποτέ παραπονεθεί για κάποια ενόχληση στο διάστημα που βρίσκεται στη Τούμπα. Ακολουθούσε το πρόγραμμα προπονήσεων χωρίς να παρουσιάσει κάποιου είδους επιβάρυνση. Επιπλέον ο Τογκολέζος φορ δεν ανήκει στη κατηγορία των «εύθραυστων» παικτών τύπου Έλ Καντουρί και Ολιβέιρα που κάθε τρεις και λίγο είναι στα «πιτς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy