Γιώργος Σαββίδης: Ταξιδεύει στη Βραζιλία για την αγορά της Φορταλέζα…υποστηρίζουν οι Ιταλοί

Στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της βραζιλιάνικης Φορταλέζα φαίνεται πως κινείται η οικογένεια Σαββίδη. Οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό κάνουν λόγο για συναντήσεις από πλευράς Γιώργου Σαββίδη με τους διοικητικούς παράγοντες του βραζιλιάνικου συλλόγου προκειμένου να τεθούν οι προτάσεις επί τάπητος.

Σύμφωνα με την ιταλική Tuttomercato, η οικογένεια Σαββίδη φιλοδοξεί μέχρι το τέλος του μήνα να έχει κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις με τη διοίκηση της Φορταλέζα προκειμένου να εκφραστεί επίσημα η επιθυμία για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας. Τον ρόλο του διαμεσολαβητή μάλιστα όπως αναφέρουν οι Ιταλοί αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Σαββίδης, με το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέλος του μήνα να πραγματοποιεί ταξίδι στη Βραζιλία προγραμματίζοντας επαφές με τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης ομάδας. giorgos-savvidis-1200×800

«Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει την Φορταλέζα και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο τέλος του μήνα, χάρις στις ενέργειας του ατζέντη Λεονάρντο Κορνατσίνι, θα γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον μεγάλο γιο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, για να θέσει τις βάσεις και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας.

proedros-fortaleza

Πρόσφατα ο πρόεδρος της Φορταλέζα, ο Μαρσέλο Παζ φιλοξενήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλία και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη για την αγορά της βραζιλιάνικης ομάδας, επιβεβαιώνοντας δημοσίως το ενδιαφέρον, αλλά τόνισε πως οι επαφές βρίσκονται, σε πρώιμο στάδιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, πράγματι οι δυο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μέσω της συνδρομής εκπροσώπων, όμως έκανες σαφές πως οι συζητήσεις αφορούν συνεργασία σε πολλά επίπεδα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φορταλέζα και όχι αγορά του βραζιλιάνικου συλλόγου από τον ιδιοκτήτη του Δικέφαλου του Βορρά.

«Μου είπαν ότι τους αρέσει το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και πως οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κοίταξαν την Φορταλέζα γιατί είδαν έναν οργανωμένο σύλλογο με αποτελέσματα και ένα συγκλονιστικό κοινό. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς… Δεν υπήρξε συνάντηση με την πλευρά Σαββίδη» ήταν τα λόγια του Μαρσέλο Παζ,.