Γραμμένος: «Να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Γραμμένου στη Live Sport: 

«Φίλοι του ποδοσφαίρου, σε λίγες ημέρες έχει προγραμματιστεί η σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2018-19. Το νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα διεξάγεται σε ανανεωμένο πλαίσιο: οι περισσότερες ομάδες έχουν αναβαθμίσει το υλικό τους και παρουσιάζουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά σύνολα, τα οικονομικά δεδομένα έχουν βελτιωθεί σημαντικά με το καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, οι κανονισμοί έχουν συμπληρωθεί όπως ακριβώς απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, η διαιτησία οργανώθηκε σε διεθνή πρότυπα και λειτουργεί σε καθεστώς αυτονομίας, η ως σήμερα ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων μας αφήνει υποσχέσεις για καλύτερο θέαμα και ισχυρό συναγωνισμό.

Υπό αυτά τα δεδομένα, καλώ όλους τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο να θέσουν πάνω από όλα το ίδιο το άθλημα, να το προστατεύουν και να συνεισφέρουν στη βελτίωσή του, μακριά από οξείες αντιπαραθέσεις και στείρο οπαδισμό, να απομονώσουν τα στοιχεία που πλήττουν το παιχνίδι και να πολεμήσουν με κάθε τρόπο τη βία. Να σεβαστούν τον αντίπαλο, να εμπιστευτούν τον διαιτητή, να ενθαρρύνουν και να επευφημήσουν τον ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι άλλωστε ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει ο Έλληνας φίλαθλος στο γήπεδο, να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα και να ενισχυθεί η λειτουργία της εθνικής ομάδας και η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία και επιτυχίες στους εκπροσώπους μας στις διεθνείς διοργανώσεις να εκπληρώσουν τους υψηλούς στόχους τους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy