Η Γιουβέντους ξεκινάει «πόλεμο» με τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Ο «ψυχάκιας» Κιμ Γιονγκ Ουν εκτός από τη μανία του να πατάει κουμπιά και να εκτοξεύει πυραύλους, έχει τρέλα και με το ποδόσφαιρο  αφού είναι φανατικός υποστηρικτής της ιταλικής Κάλιαρι! Η Γιουβέντους λοιπόν βάλθηκε να τα… βάλει με τον τρελό- Κιμ αφού θέλει να αρπάξει τον αγαπημένο παίκτη του δικτάτορα ηγέτη.

Ειδικότερα, η «Μεγάλη Κυρία» έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο το πουλέν του Κιμ. τον Βορειοκορεάτη άσο της Περούτζια, Χαν Κουάνγκ-Σονγκ, ο οποίος όμως παρότι αγωνίζεται στην Ιταλία, αποτελεί… όμηρος του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μπέρδεμα; Ο 19χρονος επιθετικός ανήκει στην Κάλιαρι και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Περούτζια, με την οποία έχει 7 γκολ σε 17 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στη Serie B.

Πρόσφατα ο Κουάνγκ-Σονγκ είχε προσκληθεί από τη γνωστή ιταλική εκπομπή «Domenica Sportiva» για συνέντευξη, η οποία ωστόσο την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα το οποίο δέχθηκε ο παίκτης από ηγετικό στέλεχος της Βόρειας Κορέας, το οποίο τον εμπόδισε να παρουσιαστεί στην ιταλική τηλεόραση με την απειλή του επαναπατρισμού!

Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τα προβλήματα συνεχίζονται καθώς παραμένει άγνωστο ε τι γίνεται ο μισθός που παίρνει ο 19χρονος Βορειοκορεάτης άσος στην Ιταλία!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους νόμους της ασιατικής χώρας, όσοι Βορειοκορεάτες εργάζονται εκτός του κράτους, είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους πίσω στη χώρα τους…

Η Κάλιαρι διαβεβαιώνει πως ο μισθός πληρώνεται απευθείας στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι εξαιρετικά πιθανό τα χρήματα να επιστρέφονται από τον Κουάνγκ-Σονγκ στην βορειοκορεάτικη κυβέρνηση! Άρα στον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Όπως είναι φυσικό, η Γιουβέντους μπορεί να θέλει τον επιθετικό, αλλά σίγουρα δεν επιθυμεί να μπλέξει με τον ηγέτης της χώρας του και το… κουμπί του!