Η παράδοση των μηχανημάτων στο ΑΧΕΠΑ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο ΑΧΕΠΑ βρέθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3) αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ συνοδευόμενη από τον ιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα, ώστε να γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης των ιατρικών μηχανημάτων, χορηγίας του Ιβάν Σαββίδη και του PAOK Action.

Έτσι, οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκαν το τμήμα Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, ενώ παράλληλα βγήκαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα σε ασθενείς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το ΑΧΕΠΑ:

 

 

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα.

Ακούστε στο βίντεο όσα δήλωσε ο καθηγητής ΑΠΘ, διευθυντής Α΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ, Γιάννης Κωνσταντινίδης:

Η αντιπροσωπεία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ξεναγήθηκε στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, μοίρασε δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και εγκαινίασε τη λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.