Η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, είναι στραμμένη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πέρα από την αναμέτρηση της Κυριακής, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, να ξεκινούν από χθες ουσιαστικά, την προετοιμασία τους.

Μία προετοιμασία, που θα συνεχιστεί σήμερα με μία προπόνηση το μεσημέρι στις 16:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναμένεται να φανερώσει τα πλάνα του, στο πλαίσιο της τακτικής, με φόντο το σχήμα της Κυριακής.

«Τους 9-10 παίκτες τους έχω στο μυαλό μου. Έχω 1-2 αμφιβολίες, αλλά έχω μία ιδέα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε και σε κάθε ματς. Το σκεπτικό μας είναι πάντα το ίδιο. Οι τρεις βαθμοί. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Το παιχνίδι δεν είναι τελικός, όποιος το είπε δεν έχει δίκιο, έχουμε άλλα 9 παιχνίδια, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο», ανέφερε μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Ραζβάν Λουτσέσκου και είναι φανερό ότι σε μεγάλο βαθμό οι επιλογές του είναι σίγουρες.

Χθες ο Κάρολ Σφιντέρσκι έκανε θεραπεία, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα Κυπέλλου και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, ενώ από την άλλη ο Κάνιας «ανεβάζει» μεν ρυθμούς, αλλά δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμος.