Η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης τίμησε τον Γιάννη Γιαννούλη (εικόνες +βίντεο)

Η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό (όπως κάθε χρονιά) στο ΔΑΚ της οδού Περικλέους, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των αθλητών, των γονέων τους, φίλων και χορηγών του Συλλόγου, εκπροσώπων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, όπως και της Δημοτικής Αρχής προεξάρχοντος του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, ενώ παράλληλα απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Γιαννούλη για την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ,Κίμων Σαραφίδη , ήταν εκείνος που «άνοιξε» την εκδήλωση, απεύθυνε χαιρετισμό, καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου που δεν περιορίστηκαν μόνο στη συμμετοχή των αθλητών μας στα πρωταθλήματα και στην λειτουργία των τμημάτων υποδομών αλλά και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας και την κοινωνία.

Η κεντρική φιλοσοφία του σωματείου  (συνέχισε) είναι τα παιδιά από τις αναπτυξιακές ομάδες μας  να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.

Ευχαρίστησε τους προπονητές των τμημάτων για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν και όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους που αγωνίζονται υπερήφανα με τη φανέλα της ομάδας.

Ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τόνισε ότι οι άνθρωποι του Συλλόγου αναζητούν πάντοτε την επικοινωνία μαζί τους τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις κοινωνικές δράσεις.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Γιάννης Γιαννούλης για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθόσφαιρας. Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα μοίρασε και αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης βράβευσε τους αθλητές της που συνδύασαν την σχολική επίδοση με την αθλητική δραστηριότητα, και στις περασμένες πανελλαδικές εξετάσεις  κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας:

Στέφανο Γκόζη, Καζαντζόγλου Μανώλη και Τσακίρη Δημήτρη.

 

Πέραν του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, τίμησαν τη γιορτή, μεταξύ άλλων με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Διαχείρισης Οχημάτων και Λαϊκών Αγορών Αθάνατος Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδηςκαι ο επικεφαλής της παράταξης «ΑναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» Γιώργος Λίλτσης.