Ξέσπασε η Άννα Κορακάκη: «Με λύγισε το συλλαλητήριο – Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια»

Παρέμβαση για το ογκώδες συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία έκανε η Άννα Κορακάκη με ανάρτησή της στο Instragram ενώ απάντησε και στους επικριτές της.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής  φωτογραφήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έγραψε πως δεν μπόρεσε να είναι στη Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση, η λαοθάλασσα όμως που είδε τη «λύγισε».

Υπογράμμισε δε πως όσοι επιχειρήσουν -άστοχα- να της αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω της «τουλάχιστον, θα πέσουν έξω».

Aναλυτικά τι έγραψε

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram: «Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας. Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με «λύγισε». Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα.

Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω. Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy