Η σύντροφος του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, η Ματίλντ Αλσάκερ Ρότζντε παίζει επίσης ποδόσφαιρο

Θα μπορούσε εφόσον έρθει Θεσσαλονίκη να μετακομίσει στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ…

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα κλείνει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρνει έναν ταλαντούχο αριστερό μπακ. Η δουλειά του οποίου εκτός από τα αμυντικά καθήκοντα, είναι να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι και να ψάχνει τους επιθετικούς.

Στα προσωπικά του, ωστόσο, έχει βρει τον επιθετικό ή για την ακρίβεια την επιθετικό της καρδιάς του! Ναι, αν δεν καταλάβατε η σύντροφός του επίσης παίζει ποδόσφαιρο. Η Νορβηγία ειδικά, αλλά και η Σκανδιναβία γενικά, έχει παράδοση στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η σύντροφος του νεαρού μπακ, λοιπόν, που έρχεται στον ΠΑΟΚ, η Ματίλντ Αλσάκερ Ρότζντε, παίζει στην Κλεπ Ιλ, ομάδα που εδρεύει στο Κλεπ, μία μικρή πόλη στη νοτιοδυτική Νορβηγία.

Η Ρότζντε είναι φορ, βασική στην ομάδα της στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι σε εξέλιξη μετρώντας 10 ματς κι ένα γκολ. Τελευταία της συμμετοχή το περασμένο Σάββατο. Στις 5 Σεπτεμβρίου, που ο ΠΑΟΚ είχε φιλικό με τον Παναθηναϊκό, αυτή έπαιζε εκτός έδρας με τη Ρόα.

Η Ρότζντε έχει γεννηθεί στις 16/9/00. Κλείνει δηλαδή τα 20 της χρόνια σε λίγες μέρες και είναι επαγγελματίας. Έχει κληθεί, μάλιστα και στην Εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Στις 16/1/19, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες με στατιστικά ομάδων (για ν’ αντιληφθεί κάποιος ότι δεν είναι… περαστική) έπαιξε για τελευταία φορά με την Εθνική Κ19 της Νορβηγίας. Συγκεκριμένα, μπήκε αλλαγή στο νικηφόρο φιλικό με 3-2 εκτός έδρας, επί της Αγγλίας!

Συνολικά, έχει πέντε γκολ με την Εθνική Νέων της Νορβηγίας. Στις 5/10/18 πέτυχε τρία τέρματα στο εντυπωσιακό 10-0 επί της Βοσνίας. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θελήσει να ακολουθήσει τον Περέιρα στη Θεσσαλονίκη, θα ήταν μία ενδιαφέρουσα λύση για τη γυναίκεια ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι πρωταθλήτρια.

Πάρτε γεύση στη photo gallery από την Νορβηγίδα επιθετικό και σύντροφο του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy