ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Παρουσιάζει διοίκηση και διαρκείας

Συνέντευξη Τύπου για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε αυτήν οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιάσουν το νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας που αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της, αλλά και ενόψει της έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

Θα τηρηθούν μέτρα προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναπόφευκτα θα είναι περιορισμένος ο αριθμός τον δημοσιογράφων που θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν στην αίθουσα. Ωστόσο θα έχουν όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου σε Live Streaming και να θέσουν τις ερωτήσεις τους σε πραγματικό χρόνο. Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy