Κάνιας: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ» (video)

Ο Ισπανός μέσος κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ για το μήνα Οκτώβριο και μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ,( δείτε εδώ όλη την συνέντευξη), για τη ζωή του στην Θεσσαλονίκη, το παρόν και το μέλλον του στην Τούμπα.

«Οι δικοί μου MVP είναι όλοι όσοι με υποστηρίζουν, φίλοι, οικογένεια και φυσικά η γυναίκα μου. Είναι η πιο σημαντικός άνθρωπος για μένα, καθώς με υποστηρίζει πάντα», τόνισε ο Κάνιας που για όσους τον γνωρίζουν έχουν να λένε τα καλύτερα για το χαρακτήρα του.

«Αυτή είναι μια στάση ζωής για μένα. Δεν μπορείς να δεις όμορφα τη ζωή, αν δεν χαμογελάς. Αυτό είναι το καλύτερο για μένα. Χαμογελώ πάντα γιατί αυτό κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μου», εξήγησε ο μέσος από την Ανδαλουσία, που στον ελεύθερο χρόνο του μαγειρεύει, βλέπει σειρές, όπως το «la casa de papel», και ταινίες στην τηλεόραση, επιλέγοντας να περπατάει αρκετά τον ελεύθερο χρόνο του στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, που του θυμίζει πολύ τη γενέτειρα του, την πόλη Ρότα της Ισπανίας.

Η Πλατεία Αριστοτέλους, ο Λευκός Πύργος, τα Κάστρα, τα πολλά μνημεία της Θεσσαλονίκης είναι μέρη που έχουν εντυπωσιάσει τον 31χρνος Κάνιας, που δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ελληνική ιστορία. Αν κάτι επιθυμεί να αφήσει πίσω του είναι ο επαγγελματισμός και η προσωπικότητά του. «Γι’ αυτό θέλω να με θυμούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Μόνο για καλούς λόγους και όχι για άσχημα πράγματα. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όταν αισθάνεσαι χαρούμενος, η ψυχολογία σου είναι καλή. Εχουμε τα πάντα. Η οικογένεια μου είναι καλά, η σύζυγός μου επίσης περνάει καλά, παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τι άλλο να θέλω…».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy