Καταγγελίες-ΒΟΜΒΕΣ της Παντελιάδου για το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ

Η παίκτρια-σύμβολο του γυναικείου ποδοσφαίρου του Δικεφάλου μετακόμισε στον αιώνιο αντίπαλο Αρη μετά από 18 χρόνια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και μιλά στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους λόγους που την ώθησαν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε η Δήμητρα Παντελιάδου για:

– την μετακίνησή της από τον ΠΑΟΚ στον Άρη: «Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν ξύπνησα από τη μια στιγμή στην άλλη και σηκώθηκα κι έφυγα. Προφανώς κάτι έχει γίνει για να φύγω από τον ΠΑΟΚ μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλωσα στον ΠΑΟΚ, ήρθα όταν ήμουν 14 ετών παιδάκι. Δυστυχώς η περσινή ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά καταφέραμε μέσα από πολλές δυσκολίες να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή, όπου άξιζε να είναι, αλλά αυτά που πέρασα πέρσι δεν ήθελα να τα περάσω και φέτος. Εννοώ ότι ήταν πλέον δύσκολο να μείνω στον ΠΑΟΚ με αυτούς που έχουν αναλάβει».

– τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΟΚ: «Έγιναν άρα πολλά προς το πρόσωπό μου όπως και σε άλλα παιδιά που και αυτά φύγανε από την ομάδα όπως η Ντιμιτρίεβιτς, η Ελένη Γιάννου, θα φύγει και η Πελετίδου. Δεν είναι τυχαίο που φεύγουμε από την ομάδα 4-5 άτομα που μπορούσαμε να πάρουμε τα δελτία μας.

Στον περσινό αγώνα με τον Άρη με είχαν εκτός αποστολής και είπαν ότι φταίω κιόλας. Καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό και τόσο εγώ όσο και άλλα παιδιά πρέπει να δουλέψουμε για να ζήσουμε. Εκείνη την εβδομάδα δούλευα και με άφησαν εκτός αποστολής. Και από ό,τι έχω ακούσει, και αυτό είναι το χειρότερο, είναι ότι αυτοί οι κύριοι είπαν ότι ήμουν τραυματίας, ή ότι ζήτησα να φύγω ή ότι είχα ήδη κλείσει με τον Άρη τότε. Σας ορκίζομαι, όπου θέλετε, ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ. Ποτέ. Με τον Άρη συμφώνησα εδώ και 2-3 εβδομάδες το πολύ. Καλώς ή κακώς, έπρεπε να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο εκεί με αυτούς τους κυρίους».

– τους λόγους που έφυγαν και άλλες κοπέλες από τον ΠΑΟΚ: «Γιατί κι εκείνες αντιμετώπισαν προβλήματα. Κάποια άτομα δουλεύουμε και ζούμε από αυτά τα λεφτά, όσα κι αν πάρουμε. Δεν γίνεται να κόβουνε μισθούς από συμπαίκτριές μου, δεν το δέχομαι ως Δήμητρα. Ρωτήστε τους ίδιους γιατί το έκαναν αυτό. Αυτοί που ανέλαβαν, από μόνοι τους επέβαλλαν τιμωρίες, όχι ο κ. Κατσαρής. Δυστυχώς, ονόματα δεν μπορώ να πω. Αν το ψάξετε λίγο καλύτερα θα καταλάβετε ποιοι είναι και τι είναι. Αυτά έχω να πω. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω από τον ΠΑΟΚ μετά από 18 χρόνια. Το θέμα το δημιούργησαν αυτοί που μας ανάγκασαν να φύγουμε. Γιατί μας ανάγκασαν να φύγουμε».

– τη νέα σελίδα στην καριέρα της με τον Άρη: «Ο Άρης από πέρσι έδειχνε ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική από δικό του λάθος. Φέτος έχει δυναμώσει πολύ, έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και δείχνει ότι έχει στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

– το ότι πλέον θα φορά τη φανέλα του Άρη μετά από 18 χρόνια με αυτήν του ΠΑΟΚ: «Μου είναι πολύ δύσκολο, αυτή είναι η αλήθεια. Το ξαναλέω, το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό, όποια φανέλα και να φορέσεις θα παίξεις. Έχω δεθεί με τον ΠΑΟΚ, έχω μεγαλώσει με τον ΠΑΟΚ, έχω αγαπήσει την ομάδα αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να πάω στον Άρη και θα αγωνιστώ για την κίτρινη φανέλα».

– το ανώνυμο άρθρο για αυτήν και που ανέβασε η ίδια: «Εγώ έμενα στους ξενώνες του γηπέδου της Τούμπας, κάτω από τις κερκίδες. Είχα ακούσει ότι θα το γήπεδο θα γκρεμιζόταν για να ανακαινιστεί. Έτσι έψαξα και νοίκιασα σπίτι. Με βάση αυτό, ένας κύριος, δεν ξέρω ποιος είναι και καλό θα ήταν να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει “εγώ το ανέβασα”, και ανέβασαν ότι σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να πω τίποτα. Εγω πήρα τηλέφωνο στους παράγοντες και είπα ότι έφυγα για αυτούς τους λόγους και ότι ψάχνω σπίτι για να μην τρέχω τελευταία στιγμή. Γι αυτό και το ανέβασα γιατί νευρίασα πάρα πολύ επειδή ήταν ένα ανώνυμο άρθρο που έλεγε πάρα πολλά για μένα»