Κνετ για φάουλ Νινούα: Έκανα λάθος γιατί θεώρησα ότι η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος!

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ, τοποθετήθηκε για την εκτέλεση φάουλ του Νινούα, αλλά και γι’ αυτούς που τον κατηγορούν για το τέρμα που δέχθηκε.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη φάση του γκολ είπε: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετική εκτέλεση. Σίγουρα, έκανα λάθος γιατί θεώρησα ότι η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος, γι’ αυτό έκατσα από πίσω. Ήταν λάθος η αντίδρασή μου, αλλά ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση».

Γιατί έκατσε πίσω από το τείχος; «Είδα ότι χτυπάει το φάουλ με το αριστερό, και όταν χτυπάς από εκεί με το αριστερό συνήθως η μπάλα πάει πάνω από το τείχος. Θα μπορούσα να μείνω από την άλλη πλευρά. Ήταν πολύ δυνατά χτυπημένο το φάουλ και δεν μπορούσα να αντιδράσω».

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού όμως ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδας του: «Ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι λυπημένος για την ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο δυστυχώς το χάσαμε».

Όταν ρωτήθηκε για αυτούς που τον κατηγορούν για κάτι περισσότερο από… λάθος, είπε: «Δεν θέλω να πω τίποτα. Παίξαμε καλά και είμαι λυπημένος για την ομάδα. Οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, έτσι μπαίνουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Στην ερώτηση για το αν άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα του, απάντησε: «Νομίζω πως ναι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ένα καλό πλάνο με τον νέο προπονητή, και σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy