«Κολλάει» η μεταγραφή του Σαϊντί Γιάνκο στον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» τα έχει βρει μεν με την Πόρτο για το δανεισμό του παίκτη, όμως όχι με τον Ελβετό δεξιό μπακ-χαφ, αφού υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και φαίνονται στον παίκτη λίγα τα 2 εκατομμύρια.

Στάσιμη παραμένει η περίπτωση του Αντριαν Περέιρα, αφού οι δύο πλευρές εξακολουθούν βρίσκονται σε συζητήσεις, σε αντίθεση με τη Βίκινγκ, αφού ο Νορβηγός αριστερός μπακ ζητά περισσότερα.

Στη Νορβηγία θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 21χρονου αριστερού μπακ, αλλά ο πατέρας του παίκτη έλεγε στους Νορβηγούς ότι θα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τη Βίκινγκ κι ότι η στασιμότητα οφείλεται στις αποδοχές και σε ορισμένους όρους που διαπραγματεύεται ο παίκτης με τον «Δικέφαλο».

Όπως και να έχει, έχουν κολλήσει οι δύο μεταγραφές κι όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, ότι δύσκολα θα υλοποιηθούν έως το βράδυ της Παρασκευής, ώστε να τους δηλώσει η ομάδα στη λίστα για το ματς με τη Μπενφίκα. Ούτως ή άλλως, βέβαια, απομένουν λίγες μέρες και δεν θα ήταν έτοιμοι για να βοηθήσουν στον βαθμό που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy