Κρέσπο: «Δεύτερο μου σπίτι ο ΠΑΟΚ, να τελειώσει η χρονιά για να πανηγυρίσω με τα νέα μου αδέρφια»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός των «ασπρόμαυρων», μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας με 3-0:

Για τα εγκώμια προς το πρόσωπό του: «Είναι σημαντικό για εμένα και το εκτιμώ, εμένα η δουλειά μου είναι άλλη, να βοηθάω την ομάδα από την άμυνα. Εκτιμώ τα λόγια του προπονητή και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος ώστε να προσφέρω στην ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό κομμάτι στην καριέρα του: «Βεβαίως αν δείτε στην καριέρα μου η μοναδική ομάδα που έμεινα για καιρό είναι η Σεβίλλη η οποία είναι και η πατρίδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο μου σπίτι και είναι σημαντικό για εμένα, μας έδεσαν οι δυσκολίες που περάσαμε».

Για το αν θα μπορούσε να είναι αδερφός του ο Βαρέλα: «Έχω έναν αδερφό και μια αδερφή αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχω δεθεί με πολλά παιδιά. Περιμένω να τελειώσει η χρονιά για να πανηγυρίσω μαζί με τα νέα μου αδέρφια».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η Λαμία είναι μια καλή ομάδα. Δεν παίξαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι και πετύχαμε δύο ακόμη γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Γνωρίζουμε πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι τότε δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα».