Μείωση 95% στον Ζλάταν- Απίστευτο «κούρεμα» στον μισθό του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε τον παχυλό μισθό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα… ψίχουλα που θα παίρνει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι!

Ο Σουηδός επιθετικός είναι πανέτοιμος για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του για να κατακτήσει τις ΗΠΑ, αλλά θα το κάνει με σαφώς λιγότερα χρήματα από αυτά που λάμβανε στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Ιμπραΐμοβιτς έπαιρνε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο βάσει του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Τώρα θα πει το… ψωμί ψωμάκι καθώς οι απολαβές του στη νέα ομάδα του θα είναι μόλις 1,2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ του ESPN.

Σημειώνεται ότι στο MLS υπάρχουν εξαιρετικά αυστηροί κανόνες σχετικά με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών και επιτρέπεται σε κάθε ομάδα να υπάρχουν μόνο τέσσερις παίκτες με ετήσιες απολαβές άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Στους Λος Άντζελες Γκάλαξι οι θέσεις αυτές είναι ήδη «καπαρωμένες», κάτι που σημαίνει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα πρέπει να περιοριστεί στο ταπεινό εκατομμυριάκι.

Πηγή:SDNA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy