Μόνο με την παρουσία οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, θα γίνουν οι αναμετρήσεις Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας!

Οι δύο αγώνες κρίθηκαν υψηλού κινδύνου κι έπειτα από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων, οι αστυνομικές αρχές και τα αρμόδια Υπουργεία των δύο χωρών, οδηγήθηκαν στην απόφαση οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας να γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Ενδεχομένως το γεγονός να προκαλεί κι ανακούφιση στους δύο συλλόγους, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι ήδη υπότροπος για όσα έγιναν με την Μαρσέιγ τον περασμένο Απρίλιο.

Στον ΠΑΟΚ, μάλιστα, σημειώνουν: «Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών, ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Οπότε, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy