Μπαλτάκος: Πρότεινε να εξετασθεί το ενδεχόμενο τελικού Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη!

Μια νέα πρόταση περιελάβανε η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία μεταξύ άλλων ενημέρωσε για τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ και αναφερόμενη στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη την χαρακτηρίζει ενωτική.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, ανέφερε πως μπορεί να εξετασθεί το ενδεχόμενο έτσι ώστε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει σε άλλες πόλεις εκτός από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, ενώ έπεσε στο «τραπέζι» η ιδέα του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Νέας Υόρκης!

«Να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου και σε πόλεις της περιφέρειας, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, στις οποίες ζει μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μάλιστα, πρότεινε να εξεταστεί η πιθανότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη», είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy