Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παιχνίδι ταλέντων του κόσμου κάτω των 19!(video)

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς στο Nike Hoops Summit στο Πόρτλαντ εκπροσώπησε την Ελλάδα, κάτι που μπορεί να σημαίνει την επιλογή του να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα.

Ο γιος του Πέτζα στο παιχνίδι που έγινε στην Αμερική και πήραν μέρος τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως κάτω των 19 ετών, αγωνίστηκε με την ομάδα των ξένων και εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Η αναμέτρηση έγινε ανάμεσα στους Αμερικανούς και τους ξένους, με τον Αντρέι Στογιάκοβιτς να αγωνίζεται στους δεύτερους και να φοράει φανέλα με την ελληνική σημαία.

Ο γιος του Πέτζα πέτυχε 12 πόντους και είχε 4 ριμπάουντ, στην ήττα των ξένων από τους Αμερικανούς με 90-84, με το σημαντικό όμως να είναι πως όπως όλα δείχνουν ο Αντρέι Στογιάκοβιτς επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνικής μας ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο νεαρός άσος είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιλέξει την Ελλάδα, τονίζοντας πως ακόμα δεν είχε αποφασίσει ανάμεσα στη Γαλανόλευκη και τη Σερβία.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy