Ο Λέο Ζαμπά μίλησε στη Βραζιλία για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του…με τον ΠΑΟΚ

«Έφυγα από το κρύο, τώρα είμαι σε μια πιο ζεστή χώρα. Η οικογένεια μου είναι μαζί μου και οι υποδομές που συνάντησα είναι εξαιρετικές. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά η πιο φιλόδοξη ήταν αυτή του ΠΑΟΚ. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει στους ομίλους του Champions League και τώρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά», τόνισε ο Ζαμπά.

Όσο για τον Ρουμάνο τεχνικό, είπε: «Δεν μιλάει πορτογαλικά, αλλά ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου επέμενε για την απόκτηση μου. Είναι χαμογελαστός και μας κάνει να νιώθουμε ωραία, αλλά ταυτόχρονα έχει και τον απόλυτο έλεγχο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει ότι και ο πατέρας του στην Σαχτάρ. Του αρέσουν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Πάντα μου μιλάει και με βοηθάει πολύ να μπω στο κλίμα της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην στη ρεβάνς με την Μπενφίκα: «Η Τούμπα θα είναι σαν ένα… καζάνι. Όλοι γνωρίζουν πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ευελπιστώ να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Να μπούμε δυναμικά από την αρχή και να προκριθούμε στους ομίλους».