Οι εξελίξεις με την NOVA…έφεραν την ουσιαστική δικαίωση για το PAOK TV!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά την επίσημη προσφορά που κατέθεσε η εταιρία Alter Ego για τις μετοχές της Forthnet στις πιστώτριες τράπεζες, στον έλεγχο των οποίων έχει περάσει η τηλεπικοινωνιακή εταιρία.

Μια εξέλιξη που μόνο στα… ψιλά δεν έχει περάσει και ειδικά στις τάξεις του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποφάσισαν εδώ και καιρό να στραφούν σε μια πρωτοποριακή κίνηση με την δημιουργία του PAOK TV, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις και τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό τοπίο και εμπλέκουν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι νταμπλούχοι μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι για την απόφαση που πάρθηκε το καλοκαίρι παρά το όποιο ρίσκο έδειχνε να έχει.

Το PAOK TV είναι γεγονός και στις τάξεις του Δικεφάλου σκοπεύουν να το στηρίξουν με νύχια και με δόντια προκειμένου να το απογειώσουν, έχοντας πλέον και την απόλυτη πεποίθηση πως κινήθηκαν προς την σωστή κατεύθυνση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy