Οι πρώτοι «μνηστήρες» για Κουλιεράκη

Σημαντική και ραγδαία είναι η εξέλιξη που έχει παρουσιάσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά». Ο 18χρονος άσος κλήθηκε τη Δευτέρα (19/09) για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας, ελέω του τραυματισμού του Γιώργου Τζαβέλλα και το όνομά του έχει ήδη μπει στα πρώτα μπλοκάκια ξένων συλλόγων που παρακολουθούν τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αμυντικός έφτασε στην Τούμπα από τα Χανιά. Οι πρώτες του παρουσίες ήταν ως επιτελικός μέσος, αλλά οπισθοχώρησε λίγο, στη θέση του «κόφτη» και τα τελευταία τρία χρόνια καθιερώνεται ως κεντρικός αμυντικός. Μάλιστα, το πρώτο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε «σκάει» από το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του φιλικού του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Χρόνινχεν, σκάοουτερ από ομάδα της Γερμανίας είχε πλησιάσει τον Ζοσέ Μπότο, προκειμένου να μάθει πληροφορίες, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος. Ο Πορτογάλος απάντησε πως η τιμή ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Από τότε, δύο άλλες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και έχουν στείλει εκπροσώπους στην Ελλάδα για να τον «τσεκάρουν» από κοντά.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να είναι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση, τον Αύγουστο κάλεσε τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και συμφώνησαν για την επέκταση του συμβολαίου του. Πλέον, η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2025, οι όροι είναι βελτιωμένοι για τον παίκτη, ενώ δεν υπάρχει ρήτρα, κάτι που σημαίνει πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να ξεκινήσει επαφές για την παραχώρησή του από το σημείο που θέλει ο ίδιος να ορίσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy