ΠΑΟΚ: Η ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την στήριξη των παικτών και της διοίκησης μετά και το νέο άτυχο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση και έστειλε νέο μήνυμα αντεπίθεσης στους ποδοσφαιριστές του. Στην ομιλία του στην προπόνηση ο Λουτσέσκου τόνισε ότι όλοι μαζί πρέπει και μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατασταση,.

«Το κεφάλι ψηλά. Όλοι μαζί φτάσαμε σε αυτό το σημείο και όλοι μαζί σαν γκρουπ θα το γυρίσουμε. Έχουμε κάνει λάθη, θα τα αναλύσουμε, θα τα διορθώσουμε και θα παρουσιάσουμε τον ΠΑΟΚ όπως πρέπει να είναι, όπως τον θέλει ο κόσμος του», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε:

«Είναι ώρα για συγκέντρωση. Δεν είναι η ώρα για καταμερισμό ευθυνών. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αποκτήσουμε την ψυχολογία που πρέπει να έχουν όσοι αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ. Να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει, εκεί που τη θέλουν όλοι.

Χάσαμε βαθμούς και αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ξανά. Όσο δεν θα το επιτρέψω εγώ, τόσο δεν θα πρέπει να το επιστρέψετε και εσείς στους εαυτούς σας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy