Πάολα: Το δώρο των παικτών του ΠΑΟΚ που την έκανε να συγκινηθεί (video)

Το βράδυ της Μ. Τρίτης, η Παολα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Βινύλιο». Η αντισυμβατική, αιρετική, λαϊκή τραγουδίστρια, με την τεράστια απήχηση, τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες και τις παθιασμένες, γεμάτες ψυχή ερμηνείες, σε μία εμφάνιση αναπάντεχη, διαφορετική, ερμήνευσε ζωντανά και ακουστικά τραγούδια μακριά απ’ το μέχρι σήμερα ρεπερτόριό της, ενώ παράλληλα μίλησε για όλα.

Παράλληλα, στη διάρκεια της εκπομπής, παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Λήμνιο, τον Δημήτρη Πέλκα και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να εξομολογούνται δημόσια την αγάπη τους για την Πάολα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Αντώνης Κανάκης έκανε δώρο στην λαϊκή τραγουδίστρια μία φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο της Πάολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάολα είναι ένθερμη οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα, πριν ένα χρόνο είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στα social media με τα δώρα που έκανε η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη σε εκείνη και την κόρη της.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που η Πάολα παίρνει το δώρο:

 

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» προσέφεραν μία φανέλα στην Παολίνα με το όνομά της, ενώ η Πάολα είχε στην κατοχή της μία εμφάνιση του Πάμπλο Γκαρσία. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε γιορτάσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν τότε η γνωστή τραγουδίστρια.